КАРАНТИН-КОРОНАВІРУС

Київ закриває навчальні заклади на карантин і обмежує масові заходи


Із 12 березня у столиці запроваджують план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня.
Як заявив у відеозверненні мер Києва Віталій Кличко, зокрема буде тимчасово обмежений освітній процес в закладах загальної та вищої освіти, в дитсадках.

https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/1100625010276835/?t=0

"Щоб упередити можливе розповсюдження захворювання на коронавірус, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів та обмежень. Хоча в Києві поки не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірус, ми вирішили не чекати і убезпечити мешканців міста. Превентивні заходи в Києві запроваджуємо з 12 березня. Попередньо - до кінця березня", - повідомив Кличко.
За його словами, щоб упередити можливе розповсюдження захворювання, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів. З 12 березня столична влада запроваджує превентивні заходи в Києві.
"Тимчасово обмежуємо освітній процес та забезпечуємо дистанційне навчання в закладах загальної та вищої освіти. В мистецьких, спортивних школах, у дитячих садочках міста. Обмежуємо проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, інших заходів. Кінотеатри скасують сеанси. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг молах. У торгових центрах - посилений контроль, там чергуватимуть санітарні лікарі. Попередньо обмеження діятимуть до кінця березня», - наголосив мер Києва.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

НЕБЕСНА СОТНЯ

МИЦИК ФЕДІР ОЛЕКСІЙОВИЧ

УКРАЇНСЬКА ЯК КОД НАЦІЇ: ЧОМУ ДІТЯМ ВАРТО ГОВОРИТИ РІДНОЮ МОВОЮ