Нові надходження для учнів 5-6 класів


"Захопливий світ біології"

Навіщо рослинам вода? За яких умов фотосинтез відбувається найефективніше? Від чого залежить пухкість хлібу? Чому гриби ростуть поряд із рослинами? Для пошуку відповідей на ці та інші запитання читачам і читачкам запропоновані описи численних досліджень: експериментів, спостережень, моделювань. Усі види практичної діяльності не потребують складного лабораторного обладнання й можуть бути здійснені навіть у домашніх умовах із використанням доступних реактивів.

"Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття"

У посібнику наведено історії про відкриття різних географічних об’єктів, цікаві факти з різних розділів географії, деякі факти щодо природних явищ із науковим обґрунтуванням, інструкції для виконання експериментів.

"Антологія. Казка в шкільному курсі літератури"

Посібник містить українські народні казки та казки українських письменників, казки народів світу та казки представників етнічних спільнот, які проживають на території України. Словнички, наведені на сторінках книги, пояснюють маловідомі чи діалектні слова у творах, а також розкривають символізм окремих елементів казок у різних культурних традиціях.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

НЕБЕСНА СОТНЯ

МИЦИК ФЕДІР ОЛЕКСІЙОВИЧ

УКРАЇНСЬКА ЯК КОД НАЦІЇ: ЧОМУ ДІТЯМ ВАРТО ГОВОРИТИ РІДНОЮ МОВОЮ